Bachovy esence Papilio

ESSE

ESSE je energie, která pracuje s tělem. Jde do hloubky až  k molekulám těla.

Rozpouští všechno to co jste se rozhodli, že nejde změnit. A i když Vám s tím není dobře, myslíte si, že to prostě změnit nelze, že je to neměnné.

ESSE všechna tato omezení, tyto pevné úhly pohledu, umí rozpustit. Vytvoří Vám prostor pro tvorbu čehokoliv jiného … pomůže Vám změnit původně neměnné.

Změna může být opravdu tak jednoduchá. Stačí uvědomit si, kde jste se rozhodli, že to nelze změnit a opravdu to chtít změnit.

Sezení ESSE trvá hodinu, kdy ležíte na lehátku a odpočíváte. Já  Vám dávám energii ESSE podle toho, kde si Vaše tělo žádá. Může se stát, že během sezení usnete. To vůbec nevadí, naopak je to velkým přínosem pro „přenastavení“ a změnu, o kterou si žádáte.

Cena hodinového sezení ESSE je 3400 Kč.

Sezení ESSE je možno propojit s facilitací v délce 30 minut nebo 60 minut.

Cena 90 minut ESSE + facilitace je 4400 Kč.

Cena 120 minut ESSE + facilitace 5200 Kč

Během facilitace Vám budu pokládat otázky, které otevírají větší prostor pro jiné možnosti. Umožní rozšířit Vaše vědomí a posílí Vás v tom, že Vy víte, co je pro Vás nejlepší. A pokud jste otevření a ochotní je slyšet, přinesou Vám řadu „AHA“ momentů a povedou ke zlehčení všeho, v čem Vám není dobře. 

Uvědomit si, je první krok.

Pak je potřeba jít a udělat změnu.

Samotnou změnu za Vás žádná metoda ani žádná osoba neudělá. Začít dělat věci tak, jak to funguje pro Vás, bez ohledu na to, co si myslí okolí, je už na Vás.

Bližší informace a mou osobní zkušenost s touto energií najdete na mé Facebookové stránce Následuj energii nebo Instagramu nasleduj.energii.